Fab feministas intervju

Vi kan inte få nog av alla er fantastiska kvinnor vi dagligen inspireras av. Nyfikna som vi är vill vi veta mer och självklart dela med oss. Där av kom idéen av att varje månad köra en intervju för att så många som möjligt ska få veta mer om er; 

Intervju med Jovanna Radic Eriksson aka Drawn by Jovanna

Vi bad Jovanna skicka 3 bilder, en på henne själv, en på hennes studio/arbetsplats- eller en plats där magin händer, och en på hennes favorit illustration hon skapat.

1. Hej Jovanna hur mår du och vad har du gjort idag?

Jag mår helt okej. Jag har lite skov i min sjukdom ME/CFS men i det stora hela är det toppenbra! Kl är ju bara nio men jag har varit vaken sen 5 och har hunnit jobba och dricka kaffe.

2.Vilket ord beskriver ditt liv bäst just nu?

Möjligheter

3. När/var känner du dig som mest inspirerad?

Jag känner mig som mest inspirerad när jag träffar likasinnade som också arbetar med kreativitet. Men som också har liknande syn på livet som jag. Att vara nyfiken och älska att bli inspirerad. Att det handlar mer om syskonskap än konkurrens.

4. Vad är konst för dig?

Konst för mig är ett sätt att kommunicera på. Att visa vad som finns inombords. Som andra sedan kan ta del av. På så sätt knyta kontakter och se livet från kanske nya sidor. Svår fråga, men för mig för konst tillsammans människor. Eller bara en själv.

5. Tycker du man kan säga vad som är konst och vad som inte är konst?

Säga vad en vill kan en ju alltid göra. Det är väl en del av konstnärskapet också, att fundera på vad konst är. Men generellt tycker jag inte en kan säga vad konst är eller inte är. En intressant fråga dock!

66. Kreativ kaos eller kreativ ordning?

Kreativ ordning!

7. Vilka är dina topp 3 mest inspirerande instagram konton?'

@livskrigarn , @beyonce@the_feeding_of_the_fox

Vill du se mer av Jovanna så följ länkarna:

INSTAGRAM

WEBSHOP